Haber

Elazığ’da Karne Alan Anaokulu Öğrencileri Harçlıklarını Hasta Çocuklara Bağışladı

Elazığ’da karne alan anaokulu öğrencileri harçlıklarını hasta çocuklara bağışladı.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Elazığ’da da karne heyecanı vardı. Kentte faaliyet gösteren bir anaokulunun öğrencileri de bugün karnelerini aldılar. Sadece çocukların başarısına odaklanmakla kalmayıp, sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden anaokulu yönetimi ve öğretmenleri de anlamlı bir faaliyete imza attı. Aileleriyle birlikte düzenlenen karne günü etkinliğine katılan öğrenciler keyifli bir gün geçirdi. Ayrıca minik öğrenciler ve velileri, anaokulunun kendilerine verdiği parayı hasta çocuklara destek amacıyla bağışlama kararı alarak örnek bir davranış sergiledi. Okul yönetimi, öğretmenler ve veliler de öğrencilerin bu anlamlı etkinliğine destek vereceklerini ve toplanan parayı hasta çocuklara bağışlayacaklarını belirtti.

Velilerden Abdurrahman Kırtepe ise projeyi anlamlı bulduklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür ederek, “Bugün çocuklarımızın karnelerini almak için anaokuluna geldik. Çocuklarımızın heyecanını paylaşmak ve onlara bir örnek olmak için yanlarında olmak istedik. Bu okul öncesi eğitimin ne kadar değerli olduğunu, gelecekte daha iyisini yapmalarını sağlayacağını belirten Anaokulu tarafından “Başlatılan bir proje var. Bu proje kapsamında anaokulu tarafından yine hasta çocuklara harçlık verildi ve biz de bu harçlığı hasta çocuklara aktarılmak üzere kumbaraya koyuyoruz. İnşallah güzel sonuçlarla hedefine ulaşır” dedi.

Karne etkinliğine gelen bir diğer veli ise, “Öğretmenler ve anaokulu sahibi çok güzel bir proje başlattılar. Çocuklarımıza verdikleri harçlıkları hasta çocuklara karne hediyesi olarak bağışlıyoruz. Kampanya başladı.” ve katkıda bulunmak istedik.”

Karne günü ve etkinlik hakkında bilgi veren anaokulu müdürü Asena Karakaşlı, “Bugün karne etkinliğimiz var. Yarıyıl tatilini tamamladık, çocuklarımızla bu karne heyecanını yaşıyoruz. Aynı zamanda karne heyecanını da yaşıyoruz. Farklı bir organizasyonumuz var. Çocuklarıma karne hediyesi almak yerine onlara harçlık vermeyi düşündük. Çocuklar da “Harçlıklarını hasta çocuklara bağışladılar. Hasta çocuklara bir nebze olsun umut olabileceğimizi düşünüyoruz. O yüzden çok mutluyuz” dedi. – ELAZİĞ

haberagacoren.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu