Haber

TOGG İSTANBUL HAVALİMANI’NDA GÖSTERİLDİ

Türkiye’nin yerli otomobili TOGG İstanbul Havalimanı’nda görücüye çıktı. İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Rafine salonunda sergilenen otomobil, yerli ve yabancı yolculardan büyük ilgi gördü.

2023 yılının ilk çeyreğinde ilk doğan elektrikli akıllı cihaz C SUV’u banttan çıkarmaya hazırlanan TOGG, ‘Konsept Akıllı Cihaz’ adını verdiği konsept otomobilini İstanbul Havalimanı’nda sergiledi. Bugün itibariyle yerli ve yabancı yolcuların beğenisine sunulan otomobil büyük ilgi gördü. Otomobilin bir ay süreyle İstanbul Havalimanı’nda sergileneceği öğrenildi.

YABANCI YOLCULAR TOGG’U SEVDİ

Tunuslu Muhammed Mahjoub, otomobili pasaport kontrolünden geçtikten sonra gördüğünü ve ünlü bir markanın otomobiline benzediğini söyledi. Yolculardan Abir Mahjoub, “Çok özel bir aracı beğendim. Kapıları inanılmaz güzel, daha önce hiç böyle bir model görmemiştim. Mükemmel.”

TOGG ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM

Hollanda’da yaşayan Muharrem Uğurlu, şunları söyledi:

‘4-5 yıldır elektrikli araba kullanıyorum. Oğlumla birçok model kullandım. Elektrikli arabalardan bıktık. Tesla’da gözlerimizi açtık. Şimdi Türkiye’den iki tane daha aldık. TOGG’a bekliyoruz. Arabayı gördüm. Çok güzel çok şık. Oturup bakmalısın. İşleme bakmak lazım. Tasarımı çok şık. Biz çok beğendik. Ben de bir tane almayı düşünüyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu