Teknoloji

Bu Oddworld Paketini Kaçırmayın

Fanatical, Oddworld paketini kaçırılmayacak bir fırsattan oyunculara sunuyor. Herhangi bir bitiş tarihi belirtilmediği için, elinizi çabuk tutmanızda fayda olabilir. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ubisoft Bahar İndirimleri Başladı


MENA-USD fiyatlandırmasına geçişinin ardından, Türk oyuncular olarak zaten zor olan Steam mağazasındaki oyun satın alımları büyük ölçüde imkansız hale gelmişti. Geçmişte yayınlanan raporlar da bunu destekler nitelikteydi. Ancak elbette kütüphanemize yeni oyunlar eklemek için harici sitelerdeki fırsatlar da tam gaz devam ediyor. Bunlardan bir tanesi de Fanatical. Halihazırda devam eden kampanya kapsamında site, Oddworld Classic Complete ‘n’ Tasty Pack adı altındaki Oddworld paketini kaçırılmayacak bir fırsattan sunuyor.

Normalinde $44.93 olan bu paket, sınırlı süreliğine % 98 indirim ile sadece $1. Eğer sayfanın üst kısmındaki ‘Change to TRY’ düğmesine basarsanız, Türk Lirası olarak 1446.17 TL’den 32.19 TL’ye düşmüş olduğunu göreceksiniz.

Beş Oyun ve İki İndirilebilir İçeriğin Bulunduğu Oddworld Paketini Kaçırmayın

Steam mağazasında etkinleştirebileceğiniz pakette, Oddworld: Abe’s Oddysee, Oddworld Abe’s Exoddus, Oddworld: Munch’s Oddysee, Oddworld: Stranger’s Wrath HD ve Oddworld: New ‘n’ Tasty olmak üzere toplamda beş oyunun yanı sıra Oddworld: New ‘n’ Tasty için Scrub Abe kostümü ve Alf’s Escape içeriği bulunuyor. Dahası ise, paketi almanız durumunda, bir sonraki alışverişinizde % 5 indirim hakkı elde edeceğiniz bir kupona da sahip olacaksınız. Kupon, e-posta adresinize yollanacak.

Henüz Abe ile tanışmamışsanız, tanışmak için bundan daha uygun bir fırsat olamaz. Kampanyanın ne zaman sona ereceğine dair bir bil bulunmadığı için, eğer aklınıza yatmış ise acele etmenizde fayda olabilir. Şimdiden keyifli oyunlar dileriz.

haber-civril.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu