Haber

Tunç Soyer’den yeni manipülasyon! Tevfik Göksu ‘Vazgeç’ dedi

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin ardından etkilenen bölgelere su verilmesi için çalışmalar yapılıyor. Çok sayıda belediye ve kurumun ortaklaşa yürüttüğü Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesine su ulaşımı çalışmalarında şaşırtan bir olay yaşandı. CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer., bir manipülasyona imza atarak, kendileri çalışmadığı halde bölgede işbaşı yaptı.

Gölbaşı’nda su taşıma çalışmaları Tokat Valiliği, Tokat, Esenler ve Altınordu Belediyeleri ve Devlet Su İşleriGruplar halinde devam ederken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’ya açıklamalarda bulundu. “Kesinlikle!”dedi.

MANİPÜLASYON-TAM PAY SOYER’DEN

CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “İZSU Ekiplerimiz Adıyaman Gölbaşı’na kesintisiz su ulaştırmak için malzeme temini ve çalışmalarını sürdürüyor” şeklinde bir paylaşım yaptı. Tamamen çöken ilçenin ana su şebekesi, mahallenin su depolarına su veriyor. Tokat, Esenler ve Altınordu Belediyeleri ile Devlet Su İşleri ekipleride Soyer’in açıklaması büyük şaşkınlık ve üzüntüyle karşılandı.

BAŞKAN ‘PES’ DEDİ

Soyer’in manipülatif paylaşımının ardından Esenler Belediye Başkanı Göksu tweet attı. “Vazgeçme… Gölbaşı’nda Tokat Belediyemiz, Eyüp Eroğlu Başkanımız, DSİ Genel Müdürlüğümüz, Tokat Valiliğimiz ve İller Bankası ile gece gündüz evlere su vermek için çalıştık, su verdik, hatta siz yaptınız. senin. En azından bugün manipüle etmeyi bırak”sözlerini kullandı.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, şunları söyledi: “Pes etmek”söylediği bir yazıyla “Hak ve Millet için gece gündüz çalışan @tokatvaliligi, @TokatBelediye, @esenlerbelediye, @ilbanktr ve @dsi_gn_md’ye çok teşekkür ederim. İZSU ve Gölbaşı Belediyesi yetkililerinden teşekkür bekliyorduk. hiçbir yeri göremedik.”Formu tweetledi.

haberakyaka.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu