Ekonomi

SP Plus hissedarları Metropolis Technologies ile birleşmeyi onayladı

Park yönetimi ve mobilite çözümlerinin lider tedarikçisi CHICAGO – SP Plus Corporation (NASDAQ: SP), bugün hissedarlarının Metropolis Technologies, Inc.’e abone olacaklarını duyurdu ve önerilen birleşmeyi ezici bir çoğunlukla onayladığını duyurdu. Karar, Perşembe günü yapılan özel hissedarlar toplantısında alındı ​​ve oyların yaklaşık %99,94’ü anlaşma lehine çıktı.

Başlangıç ​​tarihi 4 Ekim 2023 olan birleşme anlaşması, SP Plus’ın Metropolis’in doğrudan, tamamına sahip olduğu bir yan kuruluşuyla birleşmesini ve SP Plus’ın Metropolis’in bir yan kuruluşu olarak birleşmeden sağ çıkmasını sağlıyor. SP Plus hissedarları, birleşmenin tamamlanmasının ardından faizsiz ve gerekli vergi stopajına tabi olarak hisse başına 54,00 $ nakit alacak.

SP Plus hissedarlarının verdiği bu onay, birleşmenin tamamlanması için gerekli şartlardan birini yerine getiriyor. Ancak birleşme, 1976 Hart-Scott-Rodino Antitröst Geliştirme Yasası kapsamındaki bekleme süresinin sona ermesi veya sona ermesi de dahil olmak üzere diğer kapanış koşullarına tabidir.

5 Şubat 2024’te hem SP Plus hem de Metropolis, Adalet Bakanlığı Antitröst Bölümü’nden ek bilgi talebi aldı; bu talep, Adalet Bakanlığı tarafından daha önce feshedilmediği veya ABD tarafından gönüllü olarak uzatılmadığı sürece, her iki şirketin de talebi yerine getirmesinden sonra 30 gün sürecektir. ilgili taraflar. Kanun kapsamındaki bekleme süresini uzatır.

Şirketler, birleşme soruşturmasında Adalet Bakanlığı ile tam işbirliği yapmayı taahhüt etti. Oylamanın ayrıntılı sonuçları SP Plus’ın ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na sunulacak 8-K Formu’nda açıklanacak.

Morgan Stanley & Co LLC ve Skadden, Arps, Slate, Meagher & Flom LLP, SP Plus’ın sırasıyla mali ve hukuki danışmanları olarak görev yapıyor. Metropolis, Goldman Sachs & Co. LLC ve BDT & MSD Partners, LLC’nin yanı sıra Willkie Farr & Gallagher LLP ve Fenwick & West LLP’den de hukuki danışmanlık alıyor.

SP Plus, verimli mobilite çözümleri sunmak için teknolojiyi operasyon yönetimiyle entegre etmesiyle tanınır. Şirketin Kuzey Amerika ve Avrupa’da 20.000’den fazla ekip üyesi bulunmaktadır.

SP Plus ve Metropolis’in düzenleyici süreç üzerinde çalışması nedeniyle bu birleşmenin kalan koşulların yerine getirilmesiyle tamamlanması bekleniyor. Bu birleşmeye ilişkin bilgiler basın bültenine dayanmaktadır.

Bu makale yapay zeka desteğiyle oluşturulmuş, tercüme edilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu