Haber

Sakaryaspor-Beyçimento Bandırmaspor maçının ardından

Spor Toto 1. Lig’in 14. haftasında konuk ettiği Beyçimento Bandırmaspor’u 4-2 mağlup eden Sakaryaspor’un teknik yöneticisi Serkan Özbalta, “Bu hafta belki de birkaç haftadır oyuncuların gösterdiği özveri bütün camianın istediği galibiyetle neticelendi.” dedi.

Özbalta, maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında, birkaç haftadır sonuç alamadıklarını lakin toparlanmayı hissettiklerini kaydetti.

Savunma, atak ve set oyununda aralık katettiklerini belirten Özbalta, “Oyuncularımı bu anlamda tebrik ediyorum. Bu haftada buna çalıştık, birkaç haftadır yapmaya çalıştığımız şey buydu, bunun üzerine koyarak devam etmek istiyoruz. Bu hafta belki de birkaç haftadır oyuncuların gösterdiği özveri bütün camianın istediği galibiyetle neticelendi. Hem oyuncuların gösterdiği mücadeleden hem de oyundan çok memnunum. İyi ve güçlü bir oyun olduğuna inanıyorum.” diye konuştu.

Özbalta, yeterli bir çaba ve oyundan ötürü futbolcularını tebrik ederek, eksikliklerini geliştirip yollarına devam etmek istediklerini anlattı.

Beyçimento Bandırmaspor cephesi

Beyçimento Bandırmaspor Teknik Yöneticisi Mesut Bakkal ise oyuna âlâ başladıklarını, sonra bahtsız bir gol yediklerini söyledi.

Sakaryaspor’u galibiyetten ötürü tebrik eden Bakkal, ikili çabalarda zayıf kaldıklarını ve kolay goller yediklerini kaydetti.

Bakkal, grubunun takımının kaliteli olduğunu lisana getirerek, “Takımın bu kadar hata yapmaması gerekiyor. İstekli oynayan bir takım var. Gerçekten beklemediğim bir sonuç. Tabii rakibin de istekli oyunu ve ikili mücadelelerde ortaya koyduğu istek skoru getirdi. Tebrik ediyorum. Biz de artık bu hataları yapmamaya ve daha olumlu oynamaya çalışacağız. Güveniyorum, iyi bir takım var, kaliteli bir kadrom var, yapabilecek gücü var.” tabirini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu