Haber

Nilüfer Balıkesir’den 3 puanla döndü

Bölgesel Amatör Lig (BAL Ligi) 3. Grup’ta mücadele eden Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü (FSK), Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u deplasmanda 3-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Bal Ligi’nin 15. hafta maçında Nilüfer Belediye FSK, Ali Hikmet Paşa Stadı’nda Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile karşılaştı. Maçın ilk yarısı orta sahada mücadeleyle geçti. Her iki takım da skoru değiştirecek gol bulamayınca ilk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi.

İkinci yarının başlamasıyla birlikte her iki takım da hücum futbolu sergiledi. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, 52. dakikada Kemal Ata’nın attığı golle 1-0 öne geçti. Golün ardından kanat ataklarıyla rakiplerini alt eden Nilüfer oyuncuları, maçın 76. dakikasında Barış Bakça’nın kafa vuruşuyla aradığı golü buldu. Golden iki dakika sonra Fatih Aydın, bu kez arka direkte boş pozisyonda topu yeniden ağlara gönderdi ve grubunu 2-1 öne geçirdi. Golün ardından yapılan kutlamada Balıkesirli oyuncuların Fatih Aydın’a sportmenlik dışı bir şekilde saldırması iki takım arasında gerginlik yarattı.
Yaşanan kargaşanın ardından Balıkesir BŞB’den Enes Başkurt ve Nilüfer Belediye FSK’dan Sinan Yıldırım kırmızı kart görerek 10’ar oyuncuyla gruplarından ayrıldı. Maçın uzatma dakikalarında konuk ekip Yunus Emre’nin ceza sahasının sağ köşesinden attığı genel gol takımını 3-1 öne geçirdi ve maç bu sonuçla sona erdi. Puanını 40’a çıkaran Nilüfer Belediye FSK, en yakın rakibinin 6 puan önünde liderliğini sürdürdü.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu