Teknoloji

Hepsiburada’da “Aksesuar Günleri” Özel İndirimlerle Başlıyor

Teknoloji tutkunlarının büyük ilgiyle beklediği Hepsiburada Aksesuar Günleri ve Sıcak Telefon İndirimleri için geri sayım başladı. Hepsiburada müşterileri özel teknoloji aksesuarları 5 – 7 Aralık tarihlerinde, popüler telefon modellerini ise 5 ve 6 Aralık tarihlerinde özel fiyatlarla satın alabilecekler.

Türkiye’nin Hepsiburada’sı si, göz alıcı aksesuar çalışmaları ve popüler markaların en çok aranan telefon modellerini özel fiyatlarla sunacak iki yeni kampanya duyurdu. Aksesuar Günleri’nde telefon aksesuarlarının yanı sıra görsel-işitsel çalışmalar da teknoloji tutkunlarıyla buluşurken; Göz alıcı telefon modelleri Popüler Telefon İndirimleri kampanyası ile satışa sunulacak.

5-6-7 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek. Samsung, “Aksesuar Günleri” kapsamında Anker, JBL ve Xiaomi marka eserler özel fiyatlarla satışa sunulacaktır. Her gün farklı eserlerde indirimlerin sunulacağı aksesuarların ortasında yer alıyor. Samsung Galaxy Buds 2 Bluetooth Kulaklıkteknoloji editörlerinden aldığı yüksek puanlarla öne çıkıyor.

Samsung’un kampanya kapsamındaki bir diğer çalışması. Samsung Galaksi İzle 4Öte yandan akıllı saat arayanlar için avantajlı bir fırsatla karşımıza çıkıyor. Aksesuar Günleri kapsamında teknoloji tutkunlarının beğenisine sunulacak bir çalışma daha. Xiaomi Mi TV Çubuğu 1080p Android TV Medya OynatıcıÖte yandan televizyonları akıllı yapan özellikleriyle de dikkat çekiyor.

Beğenilen seslere sahip olan Anker, fiyat/performans istikrarında çalışıyor. Soundcore Motion+ Model kablosuz WiFi Bluetooth hoparlör de Aksesuar Günleri’nde dikkat çekmesi beklenen eserlerden biri olacak. Kablosuz hoparlör arayanlar bu kampanya kapsamındadır. Jbl Git TemelBluetooth hoparlöre avantajlı fiyatlarla sahip olabileceksiniz.

5-6 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek olan “En Çok Aranan Telefon İndirimleri” kampanyası kapsamında, Xiaomi Redmi Not 11 Pro, Samsung Galaksi A53 5Gve Reeder P13 Mavi Maks 2022model cep telefonlarına cazip fiyatlarla ulaşılabilecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu