Haber

Çanakkale TOKİ çekilişini CANLI İZLEYİN! 1 Çarşamba TOKİ TV Çanakkale çekilişi İZLE! Çanakkale TOKİ çekilişi Full HD CANLI izleme linki!

Çanakkale TOKİ çekilişi canlı izle arama TOKİ sosyal konut projesi kapsamında başvuru yapan kişiler tarafından sıklıkla takip ediliyor. Adaylar heyecanla çekilişi bekliyor. Çanakkale TOKİ çekilişi canlı olarak takip edilmek isteniyor. İşte Çanakkale TOKİ çekilişi, CANLI İZLE! 1 Çarşamba TOKİ TV Çanakkale çekilişi İZLE! Çanakkale TOKİ çekilişi Full HD CANLI izleme linki!

TOKİ ÇANAKKALE ÇİZİMİ CANLI İZLE

TOKİ toplu konut projesi kapsamında gerçekleştirilecek olan projenin Çanakkale etabı için kura çekimini izlemek isteyen vatandaşlar, Çanakkale TOKİ çekilişinin Çanakkale TOKİ çekilişinin canlı izleme linki ile Çanakkale TOKİ çekilişini canlı olarak izleyebilirsiniz. aşağıdaki bölüm.

ÇANAKKALE TOKİ ÇEKİLİŞİ FULL HD CANLI İZLE LİNK

2023 ÇANAKKALE TOKİ KURA SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Şırnak ve Ardahan illerinde ilk çekilişimizi 7 Kasım Pazartesi günü başlatıyoruz. Hayırlı olsun.” sözleriyle tarihi sürecin başladığını duyurdu. TOKİ Şırnak toplu konut düzenlemesi tamamlandı. TOKİ çekiliş sonuçları Toplu Konut İdaresi’nin internet sitesinden ve e-Devlet’ten sorgulanabiliyor.

canakci-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu