Haber

Beklenen buluşma geliyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sinan Oğan, Dolmabahçe Çalışma Bürosu’nda bir araya gelecek

14 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 50+1’e ulaşan aday ayakta kalmayınca oy ikinci tipte kaldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yüzde 49,5, Millet İttifakı Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 44,8 ve CET İttifakı Başkan adayı yüzde 5,17 oy aldı.

2. TIP ÖNCESİ SİNAN OĞAN TRAFİK

Seçimlerde aldığı oy oranıyla büyük süpriz yaratan Sinan Ogan, ikinci cinsiyette yarışacak olan Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu için oldukça değerli hale geldi. CET İttifakı’nın ana bileşeni Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin genel merkezinde Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi ve yeni bir gelişme yaşandı.

ERDOĞAN, OĞAN’LA GÖRÜŞECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Sinan Ogan ile görüşecek. Dolmabahçe Çalışma Bürosu’nda yapılacak görüşmenin saatine ilişkin bilgi paylaşılmadı.

“MADİN TARİHİ”

Sinan Ogan’ın ikincil tıpta kimi destekleyeceği merak edilirken gazeteci Kürşad Oğuz’dan dikkat çekici bir paylaşım geldi. Oğuz, “Sinan Ogan ile görüştüm. Sesi boğuk, hafif hasta. ’19 Mayıs’ta kararımızı açıklayacağız’ dedi. Önemli bir tarih, ittifak içi fikir alışverişleri devam ediyor.” dedi.

Detaylar geliyor…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu