Haber

Adana Demirspor, Kasımpaşa’ya yenildi

Süper Lig’in 25. hafta karşılaşmasında Adana Demirspor, evinde Kasımpaşa’ya 3-1 yenildi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ve Kasımpaşa Yardımcı Antrenörü Barış Kanbak açıklamalarda bulundu.

Maçın ilk yarım saatinde iyi oynadıklarını ve iyi pozisyonlarda olduklarını belirten Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “Son şutlarımız, son paslarımız eksik. Ancak etkili bir oyunla başladık. iki sıfır mağlubiyet durumuna düştü yani ilk 30 dakikayı dayanılmaz bir şekilde oynayan takım sonuncu oldu. 10-15. dakikadan sonra pozisyonsuz 2-0 mağlup girdik. Her zamanki gibi bu an. moralimiz ve motivasyonumuz düştüğünde. Ama ikinci yarıya oyunu riske atarak ve yaptığımız değişiklikleri yaparak iyi başladık. Yani kolay değil. Buna rağmen oyuna devam ettik. Evet yeni arkadaşlarımız var. geliyor. Yapılan transferlerle bence çok güçlü bir takım oluşturduk. Bu güçlü takımın idman yapması, bir araya gelmesi gerekiyor. Dün gelen oyuncuları bugün oynattık. Kötü oynamadılar, iyi mücadele ettiler. İki Daha fazla oyuncumuz yolda, bu nedenle teknik ekip olarak bir an önce 8 yeni oyuncuyu idmanlara entegre edip, oyun planını grup maçına dönüştürmemiz gerekiyor. Bu bizim misyonumuz ve bunu kısa sürede yapmamız gerekiyor. Geldiğimizden bu yana hem beraberlikler hem de yenilgiler oldu. Artık bu olumsuzluğu olumluya çevirecek ekip yapısına sahibiz. Bunu da tercüme edeceğiz. “Arka arkaya kazanacağımız maçlar mutlaka olacaktır” dedi.

BARIŞ KANBAK: SAMİ ÖĞRETMENİMİZE BAĞIŞ YAPIYORUZ

Kasımpaşa Yardımcı Antrenörü Barış Kanbak, “Bizim için çok önemli bir maçtı. Ligdeki yerimizi belirleyen, bundan sonraki hedefimizi ve durumumuzu belirleyen bir maçtı. Bugün kazandık ve maçta 4. sıradayız. Bizim için çok keyifli bir durum.Maçlarda çok top oynadık.Bizi diken üstünde tutan bir takım değiliz ama elimize geçen fırsatları çok çabuk sonuçlandırmayı başaran bir oyun yapımız var. Rakiplerimiz için çok büyük bir tehdit. Bu yönümüzü geliştireceğiz, daha da iyiye gideceğiz. Teknik Direktörümüz Sami cezalı olduğu için 3 haftadır aramızda değil. Bu galibiyeti ona armağan ediyoruz. ” Bizi deplasmanda yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

amasrahaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu