Haber

Serdal Adalı kimdir? Kaç yaşında, nereli? Serdal Adalı’nın mesleği nedir ve ne iş yapar?

Beşiktaş Hasan Arat’ın ardından başkanlık için bir aday daha ortaya çıktı. Ahmet Parıltı Çebi’nin aday olmayacağını açıklamasının ardından Serdal Adalı adaylığını açıkladı. Merak edilen sorular arasında: Serdal Adalı kimdir? Kaç yaşında, nereli? Serdal Adalı’nın mesleği nedir ve ne iş yapar? sorular yer aldı. Detaylar burada…

SERDAL ADALI KİMDİR?

Serdal Adalı (d. 1964, Adana), İş adamı ve Türkiye Jokey Kulübü’nün 25. başkanı. 21 Eylül 2012’de Veliefendi Hipodromu Onur Listesi’nde yapılan İnanılmaz Seçici Genel Kurul’un ardından Türkiye Jokey Kulübü’nün 25. başkanı oldu. Beşiktaş kulübünde futbol şube müdürlüğü ve başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. Beşiktaş başkan adaylığını 25 Mayıs 2013’te yaptığı yazılı açıklamayla açıkladı. Ancak 16 Haziran 2013’te yapılan cumhurbaşkanlığı seçimini kaybetti. Ekim 2019’da Fikret Orman’ın istifasının ardından Beşiktaş başkanlık yarışına aday oldu. Ancak Ahmet Işık Çebi’nin ardından ikinci oldu. Yarışta 3. sırada Hürser Tekinoktay yer aldı. Adalı evli ve iki çocuk babasıdır.

SERDAL ADALI NE YAPAR?

1964 yılında Adana’da doğan Serdal Adalı, 1984 yılında iş hayatına başladı. Babasının rahatsızlığı nedeniyle Kaliforniya Üniversitesi’ndeki lisans eğitimini yarıda bırakmak zorunda kalan Adalı, ailesinin desteğiyle Adalı Holding’i kurdu. İnşaat, hizmet, lojistik, catering ve enerji alanlarında 6 bini aşkın çalışanıyla uluslararası alanda faaliyet göstermektedir.

Serdal Adalı

SERDAL ADALI BEŞİKTAŞ’IN BAŞKANI OLACAK MI?

Seçime giden Beşiktaş’ta başkanlığa Serdal Adalı aday oldu. Adalı, teknik direktör pozisyonu için görüşeceği ilk kişinin Sergen Yalçın olacağını söyledi. Taraftarlar Adalı’nın Sergen Yalçın’a yönelik hamlesine olumlu bakarken, tecrübeli teknik adam hakkında “Eninde sonunda geri dönecek” yorumları yapıldı. Geçmişte Beşiktaş’ın ikinci başkanı olan Adalı, TRT Spor’a yaptığı açıklamada, “Şu anda tek aday var. Beşiktaş seçimlere tek adayla girmiyor. Camiadan büyük baskı ve talep var” dedi. Bunu cevapsız bırakmak zordur. Emre Kocadağ’ın aday olacağını düşünmüyorum. 4 yıl oldu. Buradaydı ve sorumluydu. Transferleri yapan oydu. Başarısız bir dönem yaşıyoruz. futbol Eğer bu olmasaydı, oy“Gündem olmayacak” dedi.

Serdal Adalı, NTV’ye yaptığı açıklamada, “Teknik müdürle ilgili görüşeceğim ilk isim Sergen Yalçın olacak. Şimdilik en uygun isim o.” İfadelerini kullandı.

Alakalı haberler

ahmetli-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu