Teknoloji

Xiaomi Watch 2’nin Renderleri Ortaya Çıktı

Xiaomi Watch 2 için önemli bir sızıntı yapıldı ve böylece Xiaomi Watch 2 render görselleri paylaşıldı.

Xiaomi eylül ayında Watch 2 Pro modelini piyasaya sürerken yeni model üzerinde de çalışmalara başlamıştı. Yeni modelde Pro ismi kullanılmayacak ve yalnızca Xiaomi Watch 2 olarak adlandırılacak. Giyilebilir cihazla ilgili sızıntılar, birçok teknik özelliğini ortaya çıkardı ve render görselleriyle birlikte tasarımına dair detayları da gösterdi.

Xiaomi Watch 2’nin Özellikleri Nelerdir?

Xiaomi Watch 2 modelinin tasarımı büyük ölçüde Watch 2 Pro ile aynı olacak. Bu nedenle yeni versiyonda tasarımda büyük bir değişiklik olmayacak. Ancak sağ tarafta taç olarak da adlandırılan fiziksel bir parça yer almayacak. Yeni model, 466 x 466 piksel çözünürlüğü destekleyecek 1,43 inç AMOLED ekrana sahip olacak. Her zaman açık modu da bu ekranda desteklenecek. 5ATM sertifikasıyla suya dayanıklı olan bu model, yeni özellikleri ve güçlü donanımıyla daha iyi bir deneyim sunacak.

Donanımda ise Snapdragon W5+ Gen 1 işlemci kullanılacak. Yeni modelde kullanım süresinin 65 saate uzatılacağı da sızıntılar arasında yer alıyor. Google WearOS sistemi tarafından desteklenecektir. Böylece Google uygulama ve hizmetlerinin çoğu Watch 2’de yer alacak. Bunların arasında Google Cüzdan, Google Haritalar ve Play Store da yer alıyor. Cihaz bağlantı noktasında esnekliğe sahip olup diğer cihazlarla iletişim kurabilmek için Bluetooth 5.2, WiFi, NFC, GPS ve GNSS özelliklerine sahiptir. Üstelik yeni modelde uyku takibi, kalp takibi, adım sayacının yanı sıra 150 farklı spor modu da destekleniyor.

Watch 2’nin fiyatı ne kadar olacak?

Watch 2 fiyatlandırmasına gelince 199 Euro ile 219 Euro arasında bir fiyat bekleniyor. Yeni modellerin görselleri şu şekilde:

Xiaomi Watch 2’nin Renderleri Ortaya Çıktı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu