Yaşam

Wish Stone YENİ BÖLÜM (BÖLÜM 9) ne zaman, fragmanı yayınlandı mı? Dilek Taşı’nın yeni bölümü ne zaman başlıyor? Bu gece var mı?

Dilek Taşı Her Çarşamba KANAL D ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Dilek Taşı 9. BÖLÜM 1. Fragmanı yayınlandı! Peki Dilek Taşı Yeni bölüm (BÖLÜM 9) ne zaman? Fragman yayınlandı mı? Dilek Taşı Yeni bölüm ne zaman başlıyor? Bu gece var mı? Detaylar burada…

İSTEK TAŞI YENİ BÖLÜM (9. BÖLÜM) FRAGMANI NE ZAMAN YAYINLANDI?

Sevilen dizi Dilek Taş her çarşamba KANAL D’de izleyiciyle buluşuyor. Yeni bölümü merakla beklenen dizinin hayranları fragmanını arıyor. Dilek Taş’ın yeni bölümü her çarşamba saat 20.00’de KANAL D’de yayınlanacak. Dizinin YouTube kanalında yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanını izlemek için Youtube Dilek Taşı Kanalını ziyaret edebilirsiniz.

DİLEK TAŞI’NIN YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN BAŞLAYACAK, BU AKŞAM YAYINLANACAK MI?

KANAL D’nin sevilen dizisi Dilek Taşı her çarşamba akşamı izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Merakla beklenen bu yeni bölümün hayranları saat kaçta başlayacağına dair sorularla dolu. Dilek Taşı her çarşamba saat 20.00’de KANAL D’de izleyicileriyle buluşacak. Dizi hayranları için kaçırılmayacak bir bölüm olacağı kesin.

DİLEK TONU OYUNCULARI KİMLERDİR?

Salih Bademci Hazal Subaşı Ozan Dolunay Elif Doğan Özge Özberk Perihan Savaş Teoman Kumbaracıbaşı Çiçek Dilligil Engin Yüksel Afra Karagöz Lena Naz Kalaycı Ömer Toprak Yılmaz

DİLEK TAŞI KONUSU NEDİR?

Dilek Taşı 1980’lerde geçen bir hikayeyi konu alıyor. Mustafa, eşi Canan ve kızı Cemre ile birlikte İstanbul’un gecekondu mahallelerinde hayatta kalmaya çalışan, otuzlu yaşlarının başında bir adamdır. Eşi Canan ise amansız bir hastalığın pençesindedir. İyileşmesi için acilen ameliyat olması gerekiyor. Mustafa ise parayı nasıl bulacağını bilememektedir. Çalıştığı fabrika lokavt nedeniyle uzun süredir kapalı. Ancak Mustafa’nın ameliyat için gereken parayı bir şekilde bulması gerekmektedir. O güne kadar Mustafa hiç kimseye boyun eğmemiş, şerefi ve haysiyeti için yaşamıştır. Ancak artık yardım istemekten başka seçeneği yoktur. Fabrikanın sahibi Yakup Bey’i bulup aylardır ödenmeyen maaşları istemek için yola çıkar. Parayı alıp karısını ameliyat ettirecek. Ancak o gün yaşananlar Mustafa ve kızı Cemre’nin hayatını kökten değiştirecektir.

haber-ulubey.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu