Teknoloji

WhatsApp’tan Kullanıcıları Çok Mutlu Edecek Yeni Bir Özellik: “Anında Görüntülü Mesajlaşma” Dönemi Başlıyor!

Hemen hemen her akıllı telefon sahibinin severek kullandığı iletişim uygulaması WhatsApp, yeni bir özellikle karşınızda. Ünlü platform, izlenenlerle sık sık konuşmak isteyen kullanıcıları çok sevindirecek olan ‘anında hızlı görüntülü mesaj’ özelliğini çok yakında hayata geçirecek. İletişim sırasında çok hızlı bir şekilde paylaşılabilen yeni görseller, iletişime değerli bir boyut katacak. Detaylar burada…

Platformuna her geçen gün eklenen yeni bir özellikle kullanıcılarını sevindiren WhatsApp, sohbetlere yeni bir boyut kazandıracak yeni aracı için çalışmalarını tamamladı.

Meta çatısı altındaki dev şirket, özellikle sık sık görüntülü konuşan ve mesajlaşırken görüntü kaydetmeyi seven bireyler için yeni özelliğini resmen duyurdu.

Şirketin yeni “anlık görüntülü mesajlar” özelliği, kullanıcıların iletişim sırasında fotoğraf çekmek için harcadıkları zamanı neredeyse sıfıra indiriyor.

Dev şirket, sesli mesaj özelliğine benzeyen yeni eklentisini diğer görüntü paylaşım aracından ayrı tutarak, kullanıcılara sohbetten çıkmadan tek tuşla maksimum 60 saniye görüntü kaydetme imkanı veriyor.

Şirketin geliştirdiği hızlı görüntülü bildirimler, tıpkı sesli mesajlar gibi sohbet kutusunun sağ tarafında yer alıyor. Yeni özellik ayrıca sesli mesajlar için sola kaydırarak ‘kilitleme’ ve ‘iptal etme’ özelliğine de sahip.

İşte yeni anlık sohbet görüntülerinin nasıl kullanıldığına dair küçük bir örnek:

bir.WhatsApp’ta rastgele bir sohbet alanına gidin.

2.Sağ alttaki mikrofon simgesine bir kez tıklayın.

3.Görüntülenen kamera simgesine uzun basarak anlık görüntünüzü 60 saniyeye kadar kaydedin.

4.Tutmayı bırakın ve resim bildiriminizi gönderin.

Yapılan açıklamalara göre şu anda kullanıma sunulan yeni anlık görüntüler, bir hafta içinde tüm WhatsApp kullanıcılarının cihazlarına ulaşacak.

Peki siz bu bahis hakkında ne düşünüyorsunuz? WhatsApp’ta başka hangi özellikleri görmek istersiniz? Yorumlarda buluşalım…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu