Teknoloji

Sony, yeni amiral gemisi telefonu Xperia 1 V’yi tanıttı; Xperia 1 V özellikleri ve fiyatı haberimizde

Son zamanlarda piyasaya sürülen bu kadar çok yeni model görmemiş olabilirsiniz; Ancak teknoloji devi Sony, akıllı telefon üretmeye devam ediyor. En son modeli, beklendiği gibi, hem fotoğrafçılar hem de vlogger’lar için tasarlandı. amiral gemisi Xperia 1 V oldu.

Yeni Xperia 1 V, şirketin içerik oluşturuculara yönelik Alpha serisi kameralarında bulunan özelliklerin yanı sıra yeni bir toplu arkadan aydınlatmalı (BSI) sensöre sahiptir.

Sony, Xperia 1 V’nin yapay zeka destekli fotoğrafçılıkta daha hızlı ve daha iyi çalışacak şekilde tasarlandığını duyurdu. Mobil için Exmor T ” ve Xperia 1 IV’ün düşük ışık performansını neredeyse iki katına çıkarıyor. Bir amiral gemisi telefondan bekleyeceğiniz gibi, Snapdragon 8 Gen2 işlemci20 saate kadar her zaman 4K oynatmaya izin veren 6,5 inç 4K 120Hz OLED HDR ekran 5.000 mAh pil12 GB’a kadar RAM ve daha fazlası gibi birçok üst düzey özellik sunulur.

Sony ayrıca görsel ve işitsel güçlendirme sağlayan Game Enhancer işlevi sayesinde bu telefonla kendi deyimiyle “sınıfının en iyisi” oyun performansı vaat ediyor. Ayrıca oyuncuların oyunlarını doğrudan YouTube’da canlı yayınlamalarına olanak tanır.

Xperia 1V kamera özellikleri

Yine de telefonun en önemli özelliğinin kamera sistemi olduğu açıkça görülüyor. sony, 52 megapiksel kameranın ana 24 mm f/1.9 eşdeğeri Xperia 1 IV’ün sensöründen 1,7 kat daha büyük olan Tip 1/1,35 inç (çapraz olarak yaklaşık 12 mm) Exmor T sensöre sahip olduğunu söylüyor. Ayrıca Xperia 1 IV’teki gibi ultra geniş 12 megapiksel kameraya ve 85-125 mm 12 megapiksel optik telefoto yakınlaştırmaya sahiptir. Ön taraftaki 12 megapiksel kamera, Tip 1/2,9 inç sensörü barındırır.

Daha saf bir fotoğrafçılık deneyimi isteyen kullanıcılar, tam manuel kontrole izin veren profesyonel modları kullanma Resim ve fotoğraf çekebilme özelliği. Bunların başında yaratıcı kontrol için tasarlanmıştır. Fotoğrafçılık Pro modu bulunur. Ayrıca, içerik oluşturucuların izleyici yorumlarını gerçek zamanlı olarak görüntülemesine olanak tanırken canlı akış desteği sunar.

Temel modu kullandığınızda, diğer Android telefonlarda olduğu gibi iyi bir AI tabanlı görüntüleme elde edebilirsiniz. gece modu Çiçekler ve mavi gökyüzü gibi şeyler için birçok renk ayarı seçeneği vardır. Ayrıca, gerçek zamanlı göz otomatik odaklama ve göz izleme özelliklerinin yanı sıra otomatik pozlama ve AF etkinken 30 fps’ye kadar yüksek hızlı sürekli çekim sunar.

Vlogger’lar ve içerik oluşturucular için, Sony’nin ZV-E1 gibi vlog kameralarında görülebilir. Sanat Eseri Vitrini ayarı da yeni telefona taşınıyor. Ayrıca yeni sensör, ekstra doygunluğu sayesinde daha pürüzsüz cilt tonları sunmayı vaat ediyor. Bunların yanı sıra, arka kameranın yakınına yerleştirilmiş, yoğun dış mekanlarda bile sesleri alabilen yeni bir ses öncelikli mikrofon bulunur.

Sony xperia 1V

Video severler için bu telefonun fiyatını tek başına haklı çıkarması gereken olağanüstü bir özellik, telefonu belirli Sony Alpha kameralar için monitör olarak kullanabilme özelliğidir. Xperia 1 IV aynı yeteneğe sahip olsa da yeni model, normalde yalnızca profesyonel saha monitörlerinde bulunan dalga biçimleri, ızgara çizgileri ve zebra çizgileri ile birden çok görüntüleme seçeneği sunuyor. Telefonlarda ayarları kontrol etme ve içerik kaydetme gibi daha önce bulunmayan özellikler de var.

Önceki Xperia modellerinde olduğu gibi, bu telefonda da fiyat en değerli faktör olabilir. 12 GB RAM ve 256 GB depolamaya sahip Xperia 1 V’nin fiyatı, microSD yuvasıyla yükseltilebilir ABD’de 1.400 dolardan başlayan fiyatlarla . Bu fiyat, birçok akıllı telefon kullanıcısı için değerli bir sınırlayıcı olabilir.

Xperia 10 V de tanıtıldı

Sony, Xperia 1 V’nin yanı sıra çok daha yaygın bir akıllı telefon piyasaya sürdü. Ayrıca Xperia 10 V’yi tanıttı. Snapdragon 695 yonga setini kullanma Bu telefon, önceki modele göre yüzde 50 daha parlak ancak yalnızca 60 Hz yenileme hızına sahip 6,1 inç 1080p OLED ekran sunuyor. Kamera sisteminde geniş lensli 48 megapiksel Tip-1/2,0 inç ana sensörün yanı sıra 2x telefoto ve ultra geniş lens bulunur. Diğer özelliklerin arasında 5.000 mAh pil ve 6 GB’a kadar RAM bulunur.

Bu modelin Avrupa’daki fiyatı 449 Euro ve satışlar Haziran ayında başlayacak.

alasehir-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu