Haber

Matthijs de Ligt: Bayern Münih, Galatasaray’a karşı zorlu bir mücadele verecek

Bayern Münih’in başarılı futbolcusu Matthijs de Ligt, yarın Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’a karşı zorlu bir mücadele vereceklerini söyledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. maçında yarın Galatasaray’a konuk olacak Alman ekibi Bayern Münih’in Hollandalı futbolcusu Matthijs de Ligt, İstanbul’da bir otelde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Yarınki maç öncesinde fiziksel durumlarının iyi olduğunu vurgulayan de Ligt, “Tabii ki mücadele etmeniz gereken durumlar da var. Fizik olarak hazır olduğumu söyleyebilirim. Kendimi iyi hissediyorum.”

“Çok mücadele etmemiz gerekiyor”

Galatasaray’a karşı mücadele etmenin her zaman zor olduğunu belirten 24 yaşındaki futbolcu, “Zorlu bir takım, tabii ki zor bir maç olacak. Galatasaray tecrübeli bir takım olduğu için iyi mücadele etmemiz gerekiyor. Zor bir maç bizi bekliyor.”

“Saha organizasyonumuz iyi seviyede”

Son haftalarda iyi mücadele ettiklerini belirten de Ligt, “Saha içi organizasyonumuz iyi seviyede. Bütün takım elinden geleni yapıyor. Birçok yeni oyuncumuz var. Kim Min-jae’nin onunla vakit geçirmesi gerekiyor.” diğer oyuncularla sahadaki uyumumuzu artırmak için.”

“Neuer olmadan savaşmak iyi değil”

37 yaşındaki kaleci Manuel Neuer’in sakatlığıyla ilgili Matthijs de Ligt, “Neuer’siz mücadele etmek iyi değil. Dünya futbolunda bu kadar iyi seviyede ikon haline gelen kalecinin sakatlanması bizi üzüyor. Kadroda yok ama eski performansıyla döneceğine inanıyorum.Rakibimiz “Çok kaliteli bir oyun oynuyor. Kendi oyununu oynamaya çalışan bir rakibe karşı oynayacağız. Bu maça çok iyi hazırlandık” dedi. – İSTANBUL

haberyildizeli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu