Ekonomi

Kırşehir’de Ahilik Haftası Kutlamalarında Esnafa Yüzde 50 İndirim

Kırşehir’de 36. kez kutlanacak Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin daveti üzerine esnaf, eserlerinde yüzde 50 indirim yaptı.

Kırşehir esnafı heyecanla beklenen Ahilik Haftası kutlamaları öncesinde büyük indirim yaptı. İşlerinde yüzde 50 indirim uygulayan esnaf, kutlama programı boyunca vatandaşların bu avantajdan faydalanmasını sağlayacak. Berber, kuaför, kahvaltı salonu, matbaa, çay ocağı gibi pek çok alanda faaliyet gösteren esnaf, kent sakinlerine ve kutlamalara şehir dışından katılacaklara avantajlar sunuyor.

Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, kutlamaların birlik ve beraberlik içerisinde yapılmasına davet ederek, “Kırşehir’de yaşayanlar ve ziyaretçiler Ahi esnafını ziyaret ederek bu indirimli alışveriş fırsatından yararlanabilirler. Bu kampanya sayesinde siz de Ahi esnafını ziyaret edebilirsiniz. hem yerel ekonomiye destek oluyor hem de kaliteli ürünleri uygun fiyata sunuyor.” “Belirli bir fiyata satın alabilirsiniz. ‘Ben değil biz’ felsefesiyle hareket edelim ve kutlamaların merkezine yakışacak şekilde davranalım” dedi. – KIRŞEHİR

buyukorhan-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu