Haber

Kılıçdaroğlu’na terör liderlerinden davet: Erdoğan’ı tasfiye etmeliyiz

KCDK-E Eşbaşkanları Fatoş Göksungur ve Yüksel Koç; Yeni açıklamalarında 14 Mayıs seçimlerinde büyük başarı elde ettiklerini öne sürerek ikinci tür bir davette bulundular.

“ERDOĞAN’A SIVI VERMELİYİZ”

Fatoş Göksungur, “Seçim bitmedi” ifadesini kullanarak, “2. turda Avrupa’da 20-24 Mayıs tarihlerinde yine ısrarla ve inatla sandık başına gideceğiz ve oyumuzu vereceğiz.” söz konusu. Göksungur, “28 Mayıs’tan sonra hepinizi 1 oy ömrü olan diktatörü devirmek için oy kullanmaya, 28 Mayıs’tan sonra hep birlikte zafer dansı yapmaya ve faşizmi yok edeceğimizi ilan etmeye davet ediyorum.” davet edildi.

Yüksel Koç ise “Erdoğan’ın 1. turda geçmemesini sağlayan bizdik. Erdoğan gitmeli, 2. turda herkes seferber olup tasfiye edilsin” dedi. söz konusu.

PKK’nın Suriye kolu PYD Eş Genel Başkanı ve terör elebaşı Salim Müslim de 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci cumhurbaşkanlığı seçimi için kirli planlarını deşifre eden açıklamalarda bulundu. PKK’nın seçimlerle ilgili görüşünü bir kez daha dile getiren Müslim, Erdoğan’ı devirmekten başka amaçları olmadığını ve bunu bir intikam olarak gördüklerini itiraf etti.

KAYNAK: SABAH

hekimhanhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu