Teknoloji

Google Asistan’a Yapay Zeka Desteğinin Geleceği Açıklandı: İşte İlk Bilgiler!

Yapay zeka odaklı teknolojiler her geçen gün biraz daha yaygınlaşıyor. Üstelik artık sadece kurumlar değil, bireysel kullanıcılar Yapay zeka odaklı teknolojileri kullanmaya başladık. Ancak henüz başlangıç ​​aşamasında olduğumuzu da söylemek gerekiyor. Gelen son haber ise ABD merkezli teknoloji devi Google’ın, yeni planlarınbu ortaya çıkarıyor.

Google’ın çalışanlarına gönderdiği bir e-posta ifşa oldu. E-postanın konusu, Google’ın yıllardır bizimle olduğu kelimesidir. asistan” Hizmetin yakın gelecekte yapay zeka dopingi alacağını ortaya çıkardı. Aslında Google bunu yaparken, Google Asistan için çalışan bazı personellerle birlikte. ayrılmış yollar . Çünkü yapay zeka bazı personel ihtiyacını ortadan kaldırmıştı.

Google Bard’a hayat veren “LLM” modeli, Asistan ile son kullanıcıya ulaşacak

Sızan e-postaya göre Asistan’ın AI dopingi, Google’ın ChatGPT rakibi sohbet uzunluğu ozanhayat vermek” LLMEdinilen bilgilere göre yapay zeka destekli Google Asistan, mobilden başlayarak tüm kullanıcılara ulaşacak. çoktan çalışmaya başladı . Ancak şimdilik çalışmaların ne zaman tamamlanacağı ve kullanıcıların yapay zeka destekli Asistan’ı ne zaman kullanmaya başlayacağı belli oldu. muamma . Diğer taraftan; Yapay zeka ile güçlendirilmiş Google Asistan’ın neler sunacağı şimdilik net değil.

Sınır sızdırılan e-postayı doğrulamak için Google’a ulaştı. Jennifer Rodstrom isimli bir sözcü konuyla ilgili şu sözleri kullandı: Her ay yüz milyonlarca kişi Asistan’ı kullanıyor ve yüksek kaliteli deneyimlerLLM’nin Asistanı güçlendirmemize ve onu daha da uygun fiyatlı hale getirmemize nasıl yardımcı olabileceğini keşfetmekten heyecan duyuyoruz…Bu açıklama sızdırılan e-postayı onaylarkalite.

niksarajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu