Haber

Gelecek Partisi’nden AK Parti’ye rekor katılım

Yenimahalle’de Gelecek Partisi’ne bağlı ilçe teşkilatının tamamı törenle AK Parti’ye katıldı. AK Parti Yenimahalle Belediye Başkanı adayı Abdülkadir Aydoğan, “Yenimahalle’de büyük bir değişim başlıyor.”

AK Parti Yenimahalle Belediye Başkanı adayı Abdülkadir Aydoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Gelecek Partisi Yenimahalle İlçe teşkilatının tamamının AK Parti’ye katıldığını duyurdu.

                      

Gelecek Partisi Ankara İl Başkan Yardımcısı Hasan Bayram ve beraberindeki heyetin AK Parti’ye katılım töreninden fotoğraflar paylaşan AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan adayı Abdülkadir Aydoğan, “Biz bir olacağız. Büyük olacağız. Hayatta olacağız. Hep birlikte YENİMAHALLE olacağız. Gelecek Partisi Ankara İl Başkan Yardımcısı Sayın Hasan Bayram ve beraberindeki heyeti Partimizde ağırladık, tebrikler. Birlikte Kazanacağız, Birlikte Yöneteceğiz…”O paylaştı.

AYDOĞAN: “YENİMAHALLE’DE BÜYÜK DEĞİŞİM BAŞLIYOR”

AK Parti’den Yenimahalle Belediye Başkanı adayı gösterilen Abdülkadir Aydoğan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı törenle tanıtıldı. Seçim kampanyasına “Yenimahalle için Gerçek Belediyecilik” sloganıyla başladı. Aynı zamanda GİMAT Yönetim Kurulu Başkanı olan Abdülkadir Aydoğan, Yenimahalle’nin sorunlarının analizinde sivil toplum kuruluşlarının da görüşlerini alıyor ve birlikte değerlendirmeler yapıyor. Aydoğan, “Yenimahalle’de değişim zamanı geldi, Yenimahalle’de büyük değişim 31 Mart’ta başlıyor” dedi.“dedi.

KAYNAK: HABER7

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu