Haber

Galatasaray, Yeni Transferler İçin Açık İmza Töreni Düzenledi

galatasaray ali sami yen Spor Complex, Rams Park’ta Mauro Icardi, Wilfried Zaha, Nicolo Zaniolo, Halil Dervişoğlu, Cedric Bakambu, Kaan Ayhan ve Angelino için imza töreni düzenledi. Galatasaray’ın Türkiye’nin en gıpta edilen takımı olduğunu vurgulayan Başkan Dursun Özbek, “Hedefimiz geçmişte olduğu gibi Galatasaray’ımızı Avrupa zirvesine çıkarmak.”

Galatasaray yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı ekip, sezon sonunda kadrosuna kattığı Mauro Icardi, Wilfried Zaha, Nicolo Zaniolo, Halil Dervişoğlu, Cedric Bakambu, Kaan Ayhan ve Angelino için Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta taraftarlara açık imza töreni düzenledi. transfer dönemi. Törene Galatasaray Lideri Dursun Özbek, Galatasaray Sportif AŞ Başkan Yardımcısı Erden Timur, Galatasaray İkinci Lideri Metin Öztürk, Galatasaray yöneticileri, futbolcu yakınları ve yaklaşık 35 bin taraftar katıldı.

İmza töreninde konuşan Önder Dursun Özbek, “Bugün futbol takımımıza yeni katılan oyuncularımızın imza töreni ve yeni dönemin açılışı için Rams Park’tayız. Cumhuriyetin 100. yılında demiştik. , şampiyonluk en çok bize yakışır. Biz bu sözümüzü tuttuk. Bu başarının mimarları, yöneticilerimiz Erden Timur, “Size, oyuncularımıza ve sponsorlarımıza çok teşekkür ediyorum. Galatasaray bugün Türkiye’nin en gıpta edilen kulübü haline geldi. Göreve geldiğimiz günden beri ben ve arkadaşlarım bu gururu yaşamak için çalıştık. Hedefimiz Galatasaray’ımızı eskisi gibi Avrupa’nın zirvesine çıkarmak. Orası bizim yerimiz. Türkiye’nin ilklerine imza atan Galatasaray’a her zaman zirvede olmak yakışacaktır. Kurucumuz Ali Sami Yen’in yolunda Türk olmayan takımları yenmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Tüm dünyada takip ediliyoruz. Daha da iyisini yapacağımızdan şüpheniz olmasın. Biz geçiciyiz ama Galatasaray kalıcıdır. Bunu herkes bilmeli. En büyük itici gücümüz, dünyanın her yerinden Galatasaray taraftarlarının takımlarını gururla söylemesi. Önümüzdeki yıllarda da bu şekilde anılmak bizler için gurur kaynağı olacaktır. Bu yolda her zaman yanımızda olan Erden Lider’e ve tüm sponsorlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Avrupa şampiyonluğunu stadımızda kutlayacağımız günleri iple çekiyoruz. Yaşasın Galatasaray!”

Tören, oyuncuların tek tek kürsüye çıkarak imzalarını atmasının ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. – İSTANBUL

haber-celtik.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu