Haber

Erdoğan: 85 milyon insanı kucakladık, kimseyi ötekileştirmedik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21’i iktidar olmak üzere 40 yıllık siyasi hayatlarında ilelebet demokrasiyi savunduklarını belirterek, “1994’ten bu yana hangi adaletsizliğe maruz kalırsak kalalım, adaleti gözettik ve hakkaniyetle hareket ettik. 85 milyon insanın hepsini kucakladık, kimseyi ötekileştirmedik.”

Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Hiçbir vatandaşımızın yaşam tarzına, yaşam tarzına müdahale etmedik. Toplumumuzun her kesiminin hak ve özgürlük alanlarını genişlettik.”

Erdoğan yaptığı paylaşımda şu mesajları verdi:

“Aziz milletim, biz gençliğimizden beri aktif siyasetin içindeyiz, huzurunuzdayız. 21 yılı iktidar olmak üzere 40 yıllık siyasi hayatımızda sürekli demokrasiyi ve milli iradeyi savunduk. Hangi haksızlıklara uğrarsak uğrayalım. 1994 yılından beri maruz kaldıkları adaleti gözettik, göğsümüzdeki 85 milyonu tedavi ettik.Hiçbir vatandaşımızın yaşam tarzına, yaşam tarzına karışmadık.Toplumumuzun her kesiminin hak ve özgürlük alanlarını genişlettik. . Bizden önce bu ülkede başörtüsü ve kıyafet yasağı vardı, kaldırdık, kaldırdık, bitirdik, insan inancını özgürce ve rahat yaşayamıyordu. “Değiştirdik. Terör örgütleri vatandaşlarımıza nefes aldırmıyor; başlarını ezdik. Demokrasimiz bocalıyordu, sıkıntılar sürüyordu; güçlendirdik. Devlet vatandaşına tepeden baktı; yerine yeni bir anlayış koyduk. Yabancı ülkeler hep bize ayar veriyor, taraf çekiyorlardı; dur dedik Engellemelerle, baskılarla, tehditlerle, zorbalıklarla, kumpaslarla, karalama kampanyalarıyla karşılaştık. Demokrasi saldırılarımız önlenmeye çalışıldı, darbe girişimleriyle canımız hedef alındı. 21 yıl öncesine göre ülkemizi daha özgür, daha müreffeh, daha huzurlu ve ekonomik olarak daha güçlü bir konuma getirdik.2002 yılından bu yana sadece hizmet siyaseti, eser siyaseti ve kardeşlik siyaseti yapıyoruz. 14 Mayıs’tan sonra da tüm Türkiye için aşkla çalışmaya devam edeceğiz.” (HABER MERKEZİ)

kebanajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu