Teknoloji

Bir Çinli daha geldi: Hozon Neta U Türkiye’de satışta!

Elektrikli otomobillere ilginin oldukça arttığı son yıllarda rekabet de giderek yoğunlaştı. Özellikle Avrupa’da satışların artması Çinli üreticilerin de dikkatini çekiyor.

Elektrikli araç üretiminde dünyanın ilk 10 üreticisi arasında yer alan Hozon Neta, Neta U modeliyle Türkiye pazarına giriş yaptı.

Kompakt SUV modeli Neta U; Zengin güvenlik ve teknoloji donanımları ve 420 kilometre menzile sahip CATL bataryasıyla sınıfının lider modelleri arasında yer alıyor.

Hozon Neta U’nun sundukları

V2L fonksiyonu sayesinde dinamik SUV modeli, tıpkı bir jeneratör gibi güç kaynağına dönüşerek farklı elektronik cihazları şarj edebiliyor; Tek pedallı sürüş modu, yüksek konfor ve teknoloji donanımı, her biri 8 inçlik iki dokunmatik ekran ve premium donanımlarla dekore edilmiş iç mekan öne çıkıyor.

Neta U modelinin C-NCAP testlerinde 5 yıldız aldığı belirtiliyor. Araç sadece 30 dakikada yüzde 30’dan yüzde 80’e hızlı bir şekilde şarj edilebiliyor.

Türkiye’deki ilk fiziki showroomu İstanbul Kağıthane’de açılan Hozon Neta’nın ikinci showroom’u da mart ayında açılacak.

Türkiye fiyatı

1 milyon 649 bin TL satış fiyatına sahip olan Neta U, aynı zamanda sınıfının en geniş arka diz aralığını sunan SUV olarak da öne çıkıyor.

camolukhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu