Ekonomi

Binance, kripto fon yöneticileriyle ticareti artırmak için yeni hizmetini duyurdu

Investing.com – Binance, VIP statüsüne sahip kurumsal müşterilerin son günlerde öne çıkan kripto yatırım fonu yönetimleriyle ilişki kurmasını sağlayan yeni bir hizmet olan Capital Connect’i tanıttı.

BinanceŞirketten yapılan açıklamada, bu hizmetin riskli varlık sınıfında yer alan kripto para birimlerine yatırım yapan kurumsal yatırımcıların bu faaliyetlerini sadakatle ve verimli bir şekilde gerçekleştirmelerini sağlayacağını belirtti.

Capital Connect hizmeti ile fon yönetim şirketleri mevcut performanslarını, yatırım kurallarını ve diğer bilgileri gösterirken, yatırımcılar da ilgilendikleri fon şirketlerine yatırım yapabilecekler. Son gelen bilgilere göre Binance’te listelenen fon sayısı Capital Connect platformu 20’yi aştı.

Dünyanın işlem hacmine göre en büyük borsası bu atılımla kurumsal yatırımcı portföyünü genişletmek için değerli bir adım atmış oldu. Borsa bilgilerine göre Binance, kurumsal müşteri sayısını yılın ilk çeyreğinde geçen yıla göre %8’in üzerinde artırdı. Aktif kullanıcı sayısının geçen yılın aynı dönemine göre %65 arttığı bildirildi.

Capital Connect hizmeti ile kurumsal yatırımcıların kripto fon yöneticileri ile sadakatle işlem yapması amaçlanırken, departmana olan güven eksikliğinden kaynaklanan bir boşluğun doldurulması amaçlanıyor.

Binance VIP ve Kurumsal Lider Catherine Chen, yeni hizmet hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Binance platformunun yerel varlığı BNBÖte yandan Launchpad projelerinin yarattığı oynaklığın ardından Mayıs ayının prestijiyle birlikte %8 azalarak 310 doların sonlarına kadar geriledi.

Author: Günay Caymaz

haberalacakaya.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu