Ekonomi

1000 Yatırımlar Holding, 14-15 Kasım’daki halka arzına talep toplayacak: Hisse fiyatı 125 lira

EC Yatırımlar Holding A.Ş., Kadir Can Abdik, Üsame Erdoğan, Mustafa Saim Birpınar, Hüseyin Ardan Küçük ile Haris Pojata ve Enver Çevik tarafından kuruldu. 1000 Yatırımlar Holding A.Ş. ortaklığıyla faaliyete geçen 1000 Yatırımlar Holding A.Ş. halkın beğenisine sunuluyor.

1000 Yatırımlar Holding hisse fiyatı

14-15 Kasım tarihlerinde talep toplanacak halka arzda 1 TL nominal değerli hisseler 125 TL sabit fiyatla satışa sunulacak.

A1 Capital Yatırım Menkul Pahalar A.Ş.’nin gerçekleştireceği halka arzda şirketin çıkarılmış sermayesi 40 milyon TL’den 47 milyon TL’ye çıkacak.

Halka açılma oranı belli oldu

Ayrıca mevcut ortakların toplam 2,5 milyon TL bedelli hisseleri de halka arza dahil edilecek ve toplam 9.500,00 adet B kümesi hissesi halka arz edilecek. Halka arz sonrasında 1000 Yatırımlar Holding’in halka açıklık oranının yüzde 20,21 olması planlanıyor.

Para nerede kullanılacak?

1000 Yatırımlar Holding A.Ş. Şirketin halka arz yoluyla ihraç edeceği yeni paylar yoluyla elde edilecek fon, ağırlıklı olarak şirketin devam eden yatırımlarının sonuçlandırılması, alternatif şube araştırılarak yatırım yapılması, hizmet kapasitesinin ve kalitesinin artırılmasına yönelik mal ve hizmet alımında kullanılacak. ve çeşitlilik.

‘Sürdürülebilirlik yarının anahtarıdır’

1000 Yatırımlar Holding CEO’su Kadir Can Abdik, halka arz kararıyla ilgili olarak sürdürülebilir yatırım yaklaşımını benimseyen bir şirket olduklarını vurguladı.

Abdik, şöyle konuştu: “Kurulduğumuz günden bu yana, daha yaşanabilir şehirler ve sürdürülebilir bir gelecek vizyonuyla, farklı segmentlerde yenilikçi ve sürdürülebilir çözümlere odaklanarak yatırım yapıyoruz. 1000 Yatırımlar Holding olarak sürdürülebilirliğin yarının anahtarı olduğunu biliyoruz. Olarak Global arenada varlığını sürdüren bir Türk markası olarak sektörün gelişimine kendimizi adadık.Yön veren, yenilikçi teknolojiler üreten, çevreci güç çözümleri sunan markalara yatırım yapan bir yatırım şirketi olma hedefiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yatırımcılarımızla birlikte büyüme hedefimiz doğrultusunda şirketimizin hisselerini halka arz etmeye karar verdik. Yatırımcılarımızın da katkısıyla sürdürülebilirlik unsuru doğrultusundaki yatırımlarımızın anlamı daha da güçlenecektir.”

1000 Yatırımlar Holding’in markaları nelerdir?

1000 Yatırımlar Holding A.Ş., bağlı ortaklıkları Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri A.Ş., GO Sharing BV, Meta Mobilite Güç A.Ş., Algorithm Donanım ve Yazılım A.Ş. ve Altay Yenilenebilir Enerji Üretim ve Depolama A.Ş. ulaştırma, yazılım ve enerji gibi farklı alanlarda hizmet veren 5 şirketle yatırımlarına devam ediyor.

Bugün 500’den fazla kişiye istihdam sağlayan şirkette, çok uluslu mikromobilite platformu BinBin, yeni nesil güç analiz şirketleri Q Charge ve Altay Güç, uluslararası alanda paylaşımlı elektrikli bisiklet ve elektrikli moped çözümleri sunan GO Sharing ve yazılımlar sunan Algorithm yer alıyor. ve dünyaya teknoloji çözümleri. Piyasada yeni ulaşım, güç ve teknoloji çözümleri üretiyor.

kucukcekmeceajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu